Een online plek voor natuur, architectuur, vreugde en creativiteit

februari 6, 2023

Hi there, avonturier! Welkom op mijn blog. 

Wat leuk dat je hier bent beland. Een plek waar prachtige bestemmingen en reisavonturen in de spotlights worden gezet.  

Naast het fotograferen van de mooiste momenten, leukste ondernemingen & items,… zal je hier op regelmatige basis blogartikels zien passeren. Denk aan reisgidsen, must do’s maar ook fotografietips.  

Imposter syndrom 

Nu hoor ik je al luidop denken: waarom ga je (nu pas) bloggen Elke? Wel, het is eigenlijk iets wat al jàren in mijn hoofd spookt maar waar ik nooit tijd en energie voor maakte. Ook de gedachte dat ik geen goede copywriter ben of dat niemand dit zal lezen, helpen hier niet bepaald bij.  

Ik ga niet bluffen: momenteel lijkt het zelfs alsof ik al veel te laat ben om überhaupt nog te starten. Maar hey, ik schrijf eigenlijk echt graag en het hoeft niet perfect te zijn, toch? Het lijkt mij vooral super leuk om onze reisverhalen hier te delen (voor als ik later stokoud ben). Het gaat om de herinneringen. En wie weet kan ik hier en daar wel iemand inspireren om naar de mooiste plekjes te reizen. Dat hoop ik alleszins wel! 

Voila! Dat was dan mijn allereerste blogartikel. Tips zijn altijd welkom.  

Adiós! 

Elke  

    Leave a comment

Total:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.