Capturing the world, inspiring the ones in it

Posted on Posted in Blog

Capturing the world, inspiring the ones in it

- De titel spreekt boekdelen.

Sinds enkele jaren heb ik de reismicrobe flink te pakken en daar moet natuurlijk mijn camera aan geloven. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze combinatie bovenaan mijn prioriteitenlijstje staat. Helaas heb ik op dit moment nog niet de tijd en het budget om op regelmatige basis de (voor mij nog) onbekende hotspots te verkennen. Daarom probeer ik het voorlopig dichtbij huis te zoeken. Maar dichtbij huis wil daarom niet zeggen minder mooi / leuk. Daar wil ik je dan ook graag in overtuigen en inspireren.

De wereld fotograferen, om anderen te inspireren. Dat is mijn motto. Maar met 'wereld' bedoel ik meer dan alleen mooie locaties. Wanneer je mijn Instagramfeed bekijkt, zie je voornamelijk een collage van leuke bestemmingen. Terwijl er eigenlijk veel meer is wat ik graag fotografeer en wil tonen aan de buitenwereld. Daarom besloot ik om mijn favoriete foto's te bundelen op deze website. Een extra online uitlaatklep dus.

Een andere reden voor de lancering van mijn eigen website is dan weer dat ik al enkele jaren twijfel om een reisblog op te starten. Maar heel eerlijk, tijd en moed ontbraken me steeds weer. Me verplicht voelen om regelmatig een blogpost te publiceren, dat vond ik misschien net wat teveel van het goede. Ik houd het (voorlopig) liever spontaan. Zo nu en dan een beknopte post over mijn reisavonturen, met veel beelden, daar mag je je wƩl aan verwachten. Voor een regelmatigere update kan je dan weer terecht op mijn Instagrampagina.

Zo. Dit lijkt me meer dan voldoende om mezelf even voor te stellen. Ciao, Adios, I'm out!

Tot snel sweet people. šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *