Fotografie

Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, bracht me vorig jaar tot op de schoolbanken van Syntra Hasselt. Nog één laatste opleiding van 1 jaar in fotografie, beloofde ik mijn ouders. Tot ik merkte dat dit net hetgeen is waar mijn hart écht ligt. Iets waar ik met volle teugen van geniet en mezelf werkelijk in verlies. 'Nog ééntje!' zul je, als je met mij samenwerkt, wel vaker horen vallen. Want wie weet is die volgende shot wel net dat tikkeltje beter! Toch?

Ondertussen besloot ik dat een opleiding van 1 jaar aan Syntra Hasselt niet voldoende was. Ik wilde meer oefenen en betere shots kunnen maken. Daarom nam ik een paar maanden geleden, de beslissing om een bachelor fotografie te volgen aan KdG hogeschool in Antwerpen. Dit in combinatie met een deeltijdse job in de communicatie. Niet simpel, maar wel wat mij oprecht gelukkig maakt.

Welke soort fotografie ik het liefst verkies? Travel & lifestyle in combinatie met architectuur en portret. Al ben ik ook wel steeds te vinden voor een tof event of festival. Maar voorlopig stel ik mij gewoon nog open voor alles! 🙂